Pendedahan Eksklusif Patric Chan-Rahsia Penipu Paypal, Adsense dan Clickbank Terbongkar
Salam dan Salam Sejahtera..
Lama sungguh saya berehat dari dunia online. Musim tengkujuh, jadual yang padat, sampai tido tak cukup; semakin menghadkan saya terus aktif dalam dunia blog (alasan lapuk la budak Rizal ni…)
Untuk post ringkas ni, saya nak highlightkan satu perkara yang memang wajar newbie dan otai tahu. Saya perolehi dari Patric Chan, seorang internet marketer yang feymes di kalangan dunia internet.
Anda berminat nak buat pendapatan internet setelah “teruja dan rasa bagai nak gila” melihat pendapatan usahawan internet yang tunjukkan pendapatan “superb” mereka dalam web jualan?
Patric Chan telah bongkarkan satu taktik kotor yang telah digunakan dalam memang boleh mengejutkan sesiapa sahaja yang benar-benar “gila dan teruja” dengan paypal, adsense dan clickbank (ebay? mugkin lepas ni ada insan terpilih yang akan tolong bongkarkan kot). :mrgreen:
Satu rahsia yang sebenarnya MENIPU newbie..Benar-benar boleh menyebabkan newbie hilang duit, dan tak percayakan dunia perniagaan internet nih..
Ya, saya menonton video ini berulang kali dan berulang kali. Maaf, video selama 6 minit lebih ni dalam bahasa inggeris (tapi Chan telah gunakan bahasa inggeris yang mudah, kita boleh faham punyer..so..don’t woli loh!)
Berhati-hati dengan dunia sebenar siber..manusia yang tak berhati perut, tak tahu nak bezakan pendapatan halal haram, seronok menipu orang..suma ada..hanya sikit je yang betul-betul nak dedahkan teknik menjana pendapatan sebenar di internet.
Anda ada hak untuk memilih produk…pilihlah yang boleh membantu anda, bukan yang boleh “hancos” kan duit anda.
Jangan terkejut jika saya katakan, paten semacam yang didedahkan oleh Bro Chan ni, ada kat Malaysia…website mana????owh….jika anda tonton video ni, ia boleh membantu anda mengenalpasti apa yang saya katakan…(Aiii..Rizal ni cari pasal plak ke?)
Video berkaitan dengan Pendedahan Patric Chan boleh didapati di sini:
http://www.instantsalesecrets.com/video/beaware/play.html
P/s: jika tak boleh akses, boleh terus ke link ini:
http://internetmarketing-tactics.com/blog/2008/12/how-marketers-are-cheating-innocent.html dan klik pada video yang telah beliau persembahkan.
Tonton sampai habis ya
Salam Ikhlas,
Rizal KomenEbook







Thnaks 4 the sharing rizal. Sharing is caring. Hoho….xsilap aku Patrick Cjan nie orang penang kan…rizal, plugin smiley kat bahagian komen ko nie, ko pkai plugin ape ek???
Sama-sama Bro! gravatar bro pun cantik. plugin tu namanye wp-grin. saya perolehinya kat sini: http://www.alexking.org/projects/wordpress . kat alexking ni banyak plugin sebenarnya, Bro boleh pilih yang mana suka
Saya baru berkesempatan untuk merenung balik blog2 kawan yg lain..maklumlah internet takde 2 bulan. Tgh dok tunggu loading yg slow ni settle down.
catzer´s last blog post..Bekerja Sendiri Satu Alternatif?
2 bulan takde!…owh..saya tumpang simpati, Catzer.tentu banyak kijer Catzer yang tertangguh ni kan? by the way, area kg saya pun connection tak berapa elok jugak. Kadang2 boleh siapkan 2 kerje lain sementara tunggu nak donload item
Saya setuju dengan pendedahan Patric Chan tu..dan terima kasih kepada Rizal coz masukkan artikel + video link dalam blog ni kalau tak saya langsung tak tau Patric Chan ada buat pendedahan sebegini. YA! Selama ini pun saya sering timbul rasa curiga dengan screen shot atau bukti-bukti penyata pendapatan yang dimasukkan dalam sales letter sama ada IM tempatan atau international..statement PayPal, ClickBank & MayBank (yang bisa digunakan). Perhg! Kalau tengok video tu tak sangka sebegitu mudah melakukan penipuan..nampak real jerk!! Saya yakin..khususnya sales letter yang mempromosika skim-skim cepat kaya kat internet di Malaysia ni banyak menggunakan screen shot yang telah diubahsuai. Kalau sekadar grafik screen shot akaun bank memang sangat mudah untuk diubah suai menggunakan perisisan seperti photoshop dan seumpamanya..! Sebenarnya untuk percaya atau tidak terpulang kepada pembeli sendiri..kalau tertipu itu maknanya mereka sendiri tidak berhati-hati atau terlalu gelojoh untuk membeli tanpa membuat penyelidikan terlebih dahulu seperti bertanya di forum-forum IM..
sama-sama abgzol. kebetulan jugak saya merayau-rayau time tu.Jika AbgZol ada informasi yang menarik untuk dikongsi, jangan segan silu bagitahu kat saya. saya pun masih baru dan banyak perkara yang perlu saya pelajari dari AbgZol.
tq fr d info n nice sharing..
mne smbungn nye..hehr
mau sambungannya kah..hehehe.. saya kena tanya encik patric ni skali lagi..kes tu memang ada je sentiasa..yang edisi tempatan pun ada juga..tapi saya tak nak “kecoh-kecoh” lagi..biar ada bukti yang jelas dan nyata..kalo mereka dah insap, tak perlulah saya publish dalam blog ni..jimat time saya nak review
takut nye dgr..
ada betulnye,.
hehe
tapi x baik lah tipu newbies..
dr.khalifah
MENCARI KEREDHAANNYA
khalifah´s last blog post..Kekuatan Realiti bukan Fantasi
apa nak buat…ramai yang teruja dan over teruja kalo jumpa website yang tunjuk income gila2 ni..kalo larang atau bongkar, dikatanya dengki atau nak “tunjuk baik”..bila dah kena barula “tepuk dahi tanda setuju”
memang orang suka tunjuk proof bukti payment.even buyers akan terpegun dan tertanya teknik ape yang dia gunakan untuk jana profit sampai camtu.
kejujuran tu penting.
ilhamputra´s last blog post..Rahsia Usd50 sehari.teknik terbongkar
erm.. samalah mcm MLM.. tunjuk cheque etc.. itu semua nak kaburkan mata. yang penting usaha sendiri dan ikhlas. *aku lepak ngan dak2 MLM pasal dpt makan free aje sementera depa dok bg briefing.
ddos411, diakui memang ada marketer MLM yang sekadar tayang ‘cek tendang’ tapi tak semuanya begitu.
Ada marketers MLM2 yang saya tengok depan mata sendiri memang berjaya dengan bidang yang mereka ceburi.
Paling penting di sini, jujur, ikhlas, amanah, selalu servis pada pengguna dan pilih syarikat MLM yang benar2 stabil dan produk bermanfaat.